ieder mens is een kunstenaar.nl

logo_achter_menu

ieder mens is een kunstenaar.nl

logo_achter_menu

ieder mens is een kunstenaar.nl

In beeld

Exposities

Het werk is al een aantal keer op locaties waar het gemaakt is te zien geweest met een expositie. Tijdens deze exposities worden tekeningen te koop aangeboden. Er zijn er veel verkocht waarvan de opbrengst is gedoneerd aan Alzheimer Nederland.

Hermitage

Het project heeft een expositie georganiseerd in 2021 in de Hermitage (Outsider Galerie) in Amsterdam. Expositie ‘Ieder mens is een kunstenaar’. Daar waren tekeningen te zien die door deelnemers van het project binnen zorginstelling Amsta gemaakt zijn. Wegens succes is de tentoonstelling met twee weken verlengd. Er zijn 38 tekeningen verkocht, een deel van de opbrengst is gedoneerd aan Alzheimer Nederland.

Zin in Zorg rubriek

Het tijdschrift Zin in Zorg (een tijdschrift voor zorg, ethiek en levensbeschouwing, van Reliëf) heeft een vaste rubriek waarin elke editie ruimte is om een van de werken uit het project te laten zien. Voor deze rubriek selecteert Eva een tekening en verzorgt Winnie van Broekhoven de tekst en uitwerking.

Ansichtkaarten

Een uitgewerkt concept waarin meerdere kaarten een geheel vormen, tekeningen van deelnemers
vormen de basis. Deze kaarten kunnen losgeknipt worden en desgewenst afzonderlijk als kaart
gebruikt worden. Dit is in opdracht door verschillende instellingen gebruikt om de jaarlijkse kerst- en
nieuwjaarsgroet te versturen. Maar kan ook in andere thema’s uitgewerkt worden.

Magazine

In opdracht worden er magazines gemaakt waar de tekeningen en verhalen vanuit de lessen gepubliceerd worden. Hieronder is het magazine te zien gemaakt in opdracht van de Schutse- Amsta 2021

In de pers

Zin in Zorg
nr. 4 2021

Haarlems Dagblad
oktober 2021

Buurtkrant West
november 2019

De Echo
november 2019