ieder mens is een kunstenaar.nl

logo_achter_menu

ieder mens is een kunstenaar.nl

logo_achter_menu

ieder mens is een kunstenaar.nl

Over ons

beeld 3_bij groen
beeld 3_bij groen
Foto door Chris Hoefsmit

Winnie van Broekhoven

Na een studie geschiedenis aan de VU en de
Radboud Universiteit heeft zij uiteenlopende dingen gedaan. Een carriere binnen de overheid waar zij verantwoordelijk was voor de organisatie en communicatie achter grote projecten. Na een grafische opleiding binnen het instituut MK24 te Amsterdam is zij zich meer op vormgeving gaan richten.

Sinds de samenwerking met Eva Gans zich steeds meer ontwikkeld doet Winnie naast de vormgeving alle voorkomende werkzaamheden op de achtergond waar haar veelzijdigheid goed tot zijn recht komt.

Eva Gans

Tien jaar geleden begon Eva’s carrière als illustrator. Kenmerkend zijn haar lijntekeningen die met veel humor en positiviteit het alledaagse weergeven. Inmiddels is haar werk internationaal te bewonderen in boeken, op wenskaarten en merchandise artikelen. Zij maakt muurshilderingen en is bij de vormgeving in hotels betrokken. In musea geeft zij tekenworkshops, en in zorginstellingen tekenconcerten in samenwerking met vooraanstaande musici.

Naast haar werk als illustrator is Eva werkzaam in de zorg. Zij is ook opgeleid als gespreksleider Moreel Beraad. Uit deze combinatie is het kunstproject ‘Ieder mens is een kunstenaar’ ontstaan.